Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Partnerët Tanë
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Continental Garden Reef Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Continental Garden Reef Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-407
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Royal Grand Sharm Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Royal Grand Sharm Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-406
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Sol Sharm Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Sol Sharm Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-405
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Sol Cyrene Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Sol Cyrene Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-404
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Corfu Holiday Palace
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Corfu Holiday Palace


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-403
Aquis Pelekas Beach
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Aquis Pelekas Beach


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-402
Dinler Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Dinler Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-401
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Pallini Beach
7 Net dhe 8 Ditë || 29/08/2014 - 05/09/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Pallini Beach


Kategoria e Ofertës: Pushime Verore
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 29/08/2014 - 05/09/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 590 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-400
 • Transporti me Autobus
Karmir Resort & Spa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Karmir Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-399
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Ariti Grand Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Ariti Grand Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-379

Dizejnuar dhe Zhvilluar nga Albmania