Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Partnerët Tanë
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Beograd-Budapest
3 Net dhe 4 Ditë || 27/11/2014 - 30/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Beograd-Budapest


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Hungari
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/11/2014 - 30/11/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 325 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-408
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Fundjave ne Sofie
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Fundjave ne Sofie


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Bullgari
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-392
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Krociere Costa Luminosa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Krociere Costa Luminosa


Kategoria e Ofertës: Udhëtime me Krociera
Shteti: Itali
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-325
Dubrovnik
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2014 - 30/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Dubrovnik


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Kroaci
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2014 - 30/11/2014
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 99 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-133
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Bruksel Amsterdam
3 Net dhe 4 Ditë || 28/11/2014 - 01/12/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Bruksel Amsterdam


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 28/11/2014 - 01/12/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-118
Tirane-Split-Viene-Bupapest-Beograd-Tirane
4 Net dhe 5 Ditë || 22/10/2014 - 26/10/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Tirane-Split-Viene-Bupapest-Beograd-Tirane


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Hungari
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 22/10/2014 - 26/10/2014
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 279 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-112
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Fundjave ne Stamboll
3 Net dhe 4 Ditë || 30/10/2014 - 02/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Fundjave ne Stamboll


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 30/10/2014 - 02/11/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-109
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Fundjave ne Selanik
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Fundjave ne Selanik


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-100
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Udhetim turistik ne Paris
3 Net dhe 4 Ditë || 29/11/2014 - 02/12/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Udhetim turistik ne Paris


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 29/11/2014 - 02/12/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-UTR-18

Dizejnuar dhe Zhvilluar nga Albmania