Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Phuket dhe Bangkok
7 Net dhe 8 Ditë || 24/02/2017 - 04/03/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Phuket dhe Bangkok


Kategoria e Ofertës: Udhëtime Ekzotike
Shteti: Thailand
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 24/02/2017 - 04/03/2017
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 1579 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-528
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Praga -Udhetim turistik
3 Net dhe 4 Ditë || 09/04/2017 - 12/04/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Praga -Udhetim turistik


Kategoria e OfertĂ«s: đŸ‘Ș Paketa ne Grup
Shteti: Ceki
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 09/04/2017 - 12/04/2017
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 319 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-527
Molika Hotel 3*-Bitola
1 Net dhe 2 Ditë || 19/01/2017 - 20/01/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Molika Hotel 3*-Bitola


Kategoria e OfertĂ«s: ⛄ Pushime Dimerore
Shteti: Maqedoni
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 19/01/2017 - 20/01/2017
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 23 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-526
Cile Hotel 3* - Kolashin
1 Net dhe 2 Ditë || 19/01/2017 - 20/01/2017
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Cile Hotel 3* - Kolashin


Kategoria e OfertĂ«s: ⛄ Pushime Dimerore
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 19/01/2017 - 20/01/2017
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 36 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-525
Shen Valentini ne Barcelone
3 Net dhe 4 Ditë || 12/02/2017 - 15/02/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Shen Valentini ne Barcelone


Kategoria e OfertĂ«s: ❀ ShĂ«n Valentin ❀
Shteti: Spanje
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 12/02/2017 - 15/02/2017
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 219 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-524
Shen Valentin ne Oslo
3 Net dhe 4 Ditë || 11/02/2017 - 14/02/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Shen Valentin ne Oslo


Kategoria e OfertĂ«s: ❀ ShĂ«n Valentin ❀
Shteti: Norvegji
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 11/02/2017 - 14/02/2017
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 249 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-523
 • Transporti me Avion
Shen Valentini ne Paris
4 Net dhe 5 Ditë || 11/02/2017 - 15/02/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Shen Valentini ne Paris


Kategoria e OfertĂ«s: ❀ ShĂ«n Valentin ❀
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 11/02/2017 - 15/02/2017
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-522
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • ShoqĂ«rues ShqipĂ«tar
Four Points by Sheraton 4* - Kolashin
1 Net dhe 2 Ditë || 19/01/2017 - 20/01/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Four Points by Sheraton 4* - Kolashin


Kategoria e OfertĂ«s: ⛄ Pushime Dimerore
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 19/01/2017 - 20/01/2017
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 63 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-521
Tour ne Stamboll 1
2 Net dhe 3 Ditë || 20/01/2017 - 22/01/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Tour ne Stamboll 1


Kategoria e OfertĂ«s: đŸ‘Ș Paketa ne Grup
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/01/2017 - 22/01/2017
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 169 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-510
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • ShoqĂ«rues ShqipĂ«tar
Udhetim turistik ne Beograd
2 Net dhe 3 Ditë || 10/02/2017 - 12/02/2017
Tipi Paketes: MĂ«ngjes

Udhetim turistik ne Beograd


Kategoria e OfertĂ«s: ❀ ShĂ«n Valentin ❀
Shteti: Serbi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 10/02/2017 - 12/02/2017
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 89 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-500
 • Transporti me Autobus
 • ShoqĂ«rues ShqipĂ«tar
eTour.al 2011 - 2017© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania