Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Makina me Qera

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Fc Barcelona VS Manchester City
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Fc Barcelona VS Manchester City


Kategoria e Ofertës: Sport
Shteti: Spanje
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-504
Weekend ne Varshave
3 Net dhe 4 Ditë || 24/11/2016 - 27/11/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Weekend ne Varshave


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Poloni
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 24/11/2016 - 27/11/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-503
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Zyrih-Basel tour
3 Net dhe 4 Ditë || 25/11/2016 - 28/11/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Zyrih-Basel tour


Kategoria e Ofertës: Festat e Nentorit me eTour
Shteti: Zvicer
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 25/11/2016 - 28/11/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-502
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Vjeshte ne Stamboll
3 Net dhe 4 Ditë || 20/10/2016 - 23/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Vjeshte ne Stamboll


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Grup
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/10/2016 - 23/10/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-501
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Vjeshte ne Beograd
2 Net dhe 3 Ditë || 28/10/2016 - 30/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Vjeshte ne Beograd


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Grup
Shteti: Serbi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/10/2016 - 30/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 89 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-500
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Roma Antike
4 Net dhe 5 Ditë || 25/11/2016 - 29/11/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Roma Antike


Kategoria e Ofertës: Festat e Nentorit me eTour
Shteti: Itali
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 25/11/2016 - 29/11/2016
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 249 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-499
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Enrique Inglesias tour ne Prage
2 Net dhe 3 Ditë || 17/12/2016 - 19/12/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Enrique Inglesias tour ne Prage


Kategoria e Ofertës: Evente Muzikore
Shteti: Ceki
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 17/12/2016 - 19/12/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 149 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-498
Splendid Hotel Conference & Spa Resort gjate javes
2 Net dhe 3 Ditë || 29/10/2016 - 31/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Splendid Hotel Conference & Spa Resort gjate javes


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 29/10/2016 - 31/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 108 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-497
Splendid Hotel Conference & Spa Resort ne fundjave Oferte
2 Net dhe 3 Ditë || 29/10/2016 - 31/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Splendid Hotel Conference & Spa Resort ne fundjave Oferte


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Fundjave
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 29/10/2016 - 31/10/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 108 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-496
Munich per festat e Nentorit
3 Net dhe 4 Ditë || 25/11/2016 - 28/11/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Munich per festat e Nentorit


Kategoria e Ofertës: Festat e Nentorit me eTour
Shteti: Gjermani
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 25/11/2016 - 28/11/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 495 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-495
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2016© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania