Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.

Makina me Qera

eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Weekend ne Korfuz
2 Net dhe 3 Ditë || 02/09/2016 - 04/09/2016
Tipi Paketes: All Inclusive

Weekend ne Korfuz


Kategoria e Ofertës: Paketa ne Grup
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 02/09/2016 - 04/09/2016
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 89 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-482
Barcelone 27-30Nentor
3 Net dhe 4 Ditë || 27/11/2016 - 30/11/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Barcelone 27-30Nentor


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Spanje
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/11/2016 - 30/11/2016
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-481
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Barcelona ne Cift
4 Net dhe 5 Ditë || 26/09/2016 - 30/09/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Barcelona ne Cift


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Spanje
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 26/09/2016 - 30/09/2016
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-480
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Carlton Palace Hotel Dubai
7 Net dhe 8 Ditë || 29/09/2016 - 06/10/2016
Tipi Paketes: Mëngjes

Carlton Palace Hotel Dubai


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Emirate
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 29/09/2016 - 06/10/2016
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 839 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-479
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Porto Ligia Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Porto Ligia Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Lefkada
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-478
Lefkas Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Lefkas Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Lefkada
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-477
Terra Maltese Natural Retreat Mykonos
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Terra Maltese Natural Retreat Mykonos


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Mykonos
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-476
Aphrodite Beach Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Aphrodite Beach Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Mykonos
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-475
Artemis Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Artemis Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-474
Atlantis Beach Villa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Atlantis Beach Villa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-473
eTour.al 2011 - 2016© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania