Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Tur ne Prage me autobuz
6 Net dhe 7 Ditë || 24/10/2019 - 30/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Prage me autobuz


Kategoria e Ofertës: Prage, 7 Dite, 24Tetor 239 €
Shteti: Ceki
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 24/10/2019 - 30/10/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 239 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-483
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
 • Shoqërues Shqipëtar
Grup ne Bukuresht
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Bukuresht


Kategoria e Ofertës: Bukuresht, 10Tetor, 4Dite, 149 €
Shteti: Rumani
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-UTR-415
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
 • Shoqërues Shqipëtar
Festat e Nentorit ne Bianca Resort
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Festat e Nentorit ne Bianca Resort


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort 5*, 28,29Nentor , 3Dite,110€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 110 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-410
Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort, 3Dite 86€, nga 1 Tetor-20Dhjetor
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-334
Krishtlindje ne Bianca Resort & Spa
3 Net dhe 4 Ditë || 23/12/2019 - 27/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Krishtlindje ne Bianca Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort 5*, 24-26 Dhjetor , 3Dite,186€, 23-27 Dhjetor , 4Dite,234€,
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 23/12/2019 - 27/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 186 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-332
Stamboll -Selanik - Sofje me autobuz
4 Net dhe 5 Ditë || 23/10/2019 - 27/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll -Selanik - Sofje me autobuz


Kategoria e Ofertës: Stamboll - Selanik - Sofje, 9,23 Tetor, 5 Dite, 139 €
Shteti: Turqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 23/10/2019 - 27/10/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 139 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-326
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
 • Shoqërues Shqipëtar
Grup ne Barcelone
3 Net dhe 4 Ditë || 24/10/2019 - 27/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Barcelone


Kategoria e Ofertës: Barcelone, 24 Tetor, 4 Dite,399 €
Shteti: Spanje
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 24/10/2019 - 27/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-120
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Grup ne Tirane-Split-Vjene-Budapest-Beograd-Tirane
4 Net dhe 5 Ditë || 23/10/2019 - 27/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Tirane-Split-Vjene-Budapest-Beograd-Tirane


Kategoria e Ofertës: Vjene-Budapest me autobuz 2, 23 Tetor, 5 dite, 199 €
Shteti: Austri
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 23/10/2019 - 27/10/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-112
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur kulturor ne Paris
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur kulturor ne Paris


Kategoria e Ofertës: Paris,7 Tetor 7 Dite, 349 €
Shteti: France
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-111
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Stamboll - 4Dite
3 Net dhe 4 Ditë || 17/10/2019 - 20/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll - 4Dite


Kategoria e Ofertës: Stamboll 3,4,10,11,17,18,24 Tetor 4 Dite, 249 €
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 17/10/2019 - 20/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 249 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-109
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania