Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Mercure Hurghada Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Mercure Hurghada Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 619 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-712
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Rusi, 18 Qershor (Netet e Bardha), 6 Ditë dhe 7 Ditë
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Rusi, 18 Qershor (Netet e Bardha), 6 Ditë dhe 7 Ditë


Kategoria e Ofertës: Rusi (Netet e Bardha), 18Qershor, 6Dite, 749 €, 7Dite 789 €
Shteti: Rusi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-711
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Firenze
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Firenze


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-710
 • Transporti me Avion
Rixos Seagate Sharm
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Rixos Seagate Sharm


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 1150 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-709
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Steigenberger Alcazar
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Steigenberger Alcazar


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 960 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-708
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Rixos Sharm El Sheikh
6 Net dhe 7 Ditë || 04/07/2019 - 10/07/2019
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Rixos Sharm El Sheikh


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 04/07/2019 - 10/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 995 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-707
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Sunrise Montemare Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunrise Montemare Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 970 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-706
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Sunrise Arabian Beach Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunrise Arabian Beach Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 970 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-705
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Baron Deluxe Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Baron Deluxe Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 869 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-704
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 715 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-703
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania