Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Sentido Reef Oasis Senses Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sentido Reef Oasis Senses Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 765 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-701
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Tropitel Naama Bay Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Tropitel Naama Bay Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 710 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-700
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Sunrise Diamond Beach Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunrise Diamond Beach Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 645 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-699
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Jaz Fanara Resort & Residence
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Jaz Fanara Resort & Residence


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 699 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-698
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Barcelo Tiran Sharm
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Barcelo Tiran Sharm


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 585 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-697
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Royal Albatros Moderna
6 Net dhe 7 Ditë || 04/07/2019 - 10/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Royal Albatros Moderna


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 04/07/2019 - 10/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 660 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-696
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Rehana Royal Beach
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Rehana Royal Beach


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 590 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-695
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Reef Oasis Beach Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Reef Oasis Beach Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 750 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-694
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Jaz Mirabel Beach Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Jaz Mirabel Beach Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 630 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-693
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Sultan Gardens Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sultan Gardens Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 670 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-692
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania