Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Egjipt
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 520 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-749
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
BARON PALACE SAHL HASHEESH
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

BARON PALACE SAHL HASHEESH


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 1239 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-748
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 939 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-747
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Old Vic Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 02/07/2019 - 08/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Old Vic Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm El Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 02/07/2019 - 08/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 479 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-743
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Sentido Mamlouk Palace
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sentido Mamlouk Palace


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 590 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-740
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Sunrise Holidays Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunrise Holidays Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 575 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-739
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Emerald Resort & Aquapark
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Emerald Resort & Aquapark


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 550 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-738
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Paradise Hotel & Beach Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Paradise Hotel & Beach Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 490 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-737
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Sunny Days El Palacio Resort
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunny Days El Palacio Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 495 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-725
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Desert Rose Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 17/07/2019 - 23/07/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Desert Rose Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 23/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 720 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-724
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania