Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Greqi
Tur 3 ditor Lefkada-Parga-Janina
2 Net dhe 3 Ditë || 23/08/2019 - 25/08/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur 3 ditor Lefkada-Parga-Janina


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Lefkada me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 23/08/2019 - 25/08/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 109 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-597
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Tur 7ditor ne Zakynthos me transport
6 Net dhe 7 Ditë || 18/08/2019 - 24/08/2019
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Tur 7ditor ne Zakynthos me transport


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 18/08/2019 - 24/08/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 209 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-596
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Tur 5 ditor ne Zakynthos me transport
4 Net dhe 5 Ditë || 22/08/2019 - 26/08/2019
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Tur 5 ditor ne Zakynthos me transport


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 22/08/2019 - 26/08/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 125 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-593
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Tur 6 ditor ne Zakynthos me transport
5 Net dhe 6 Ditë || 26/08/2019 - 30/08/2019
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Tur 6 ditor ne Zakynthos me transport


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 26/08/2019 - 30/08/2019
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 205 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-592
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Sivota Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Sivota Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sivota
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-561
Best Western Zante Park Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Best Western Zante Park Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-466
Palazzo di Zante Hotel & Waterpark
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Palazzo di Zante Hotel & Waterpark


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-465
Zante Royal Resort & Water Park
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Zante Royal Resort & Water Park


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-464
Preveza me autobuz 4/5 Dite
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Preveza me autobuz 4/5 Dite


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Preveze me transport 4/5 Dite
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-463
  • Transporti me Autobus
Messonghi Beach Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Messonghi Beach Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh Ne Korfuz
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-445
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania