Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Hungari
Tiur ne Budapest-Vjene
3 Net dhe 4 Ditë || 07/03/2020 - 10/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Tiur ne Budapest-Vjene


Kategoria e Ofertës: Budapest-Vjene, 7Mars, 4Dite, 309 €
Shteti: Hungari
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 07/03/2020 - 10/03/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 309 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-659
  • Transporti me Avion
  • Guidë në Shqip
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Split-Zadar-Zagreb-Vjene-Budapest-Beograd
4 Net dhe 5 Ditë || 05/03/2020 - 09/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Split-Zadar-Zagreb-Vjene-Budapest-Beograd


Kategoria e Ofertës: Vjene-Budapest, 5,12Mars, 5Dite, 189€
Shteti: Hungari
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 05/03/2020 - 09/03/2020
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 189 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-122
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania