Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Itali
Enrique Iglesias Koncert
2 Net dhe 3 Ditë || 01/11/2019 - 03/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Enrique Iglesias Koncert


Kategoria e Ofertës: Enrique Iglesias Koncert, 1Nentor, 3Dite 339€
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 01/11/2019 - 03/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 339 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-763
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Firenze
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Firenze


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-710
  • Transporti me Avion
Rome
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Rome


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-621
  • Transporti me Avion
Venezia
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Venezia


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-548
  • Transporti me Avion
Napoli-Sorrento-Capri-Positano-Amalfi Tour kulturor
3 Net dhe 5 Ditë || 20/09/2019 - 24/09/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Napoli-Sorrento-Capri-Positano-Amalfi Tour kulturor


Kategoria e Ofertës: Napoli, Sorento, Capri, Positani 20, 27 Shtator, 5 Dite, 259 €
Shteti: Itali
Transporti: Traget
Nisja e Radhës: 20/09/2019 - 24/09/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 5 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-531
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Bileta Autobuzi
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Bileta Autobuzi


Kategoria e Ofertës: Bileta Autobuzi Itali-Gjermani-Belgjike-Kosove-Maqedoni-Mal i Zi
Shteti: Itali
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-530
Verona Romantike
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Verona Romantike


Kategoria e Ofertës: Paketa Individuale
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-491
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania