Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Malta
Ax The Palace Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 02/06/2019 - 09/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Ax The Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Malte
Shteti: Malta
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 02/06/2019 - 09/06/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 719 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-719
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Siguracion Shëndetësor
Labranda Rocca nettuno Suites
7 Net dhe 8 Ditë || 02/06/2019 - 09/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Labranda Rocca nettuno Suites


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Malte
Shteti: Malta
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 02/06/2019 - 09/06/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 479 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-718
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Siguracion Shëndetësor
Be Hotel Malta
7 Net dhe 8 Ditë || 02/06/2019 - 09/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Be Hotel Malta


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Malte
Shteti: Malta
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 02/06/2019 - 09/06/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 575 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-717
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Siguracion Shëndetësor
The Santa Maria Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 22/05/2019 - 29/05/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

The Santa Maria Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Malte
Shteti: Malta
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 22/05/2019 - 29/05/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 319 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-580
  • Transporti me Avion
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania