Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Hollande
Amsterdam , 8Dite, 399 €
7 Net dhe 8 Ditë || 24/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Amsterdam , 8Dite, 399 €


Kategoria e Ofertës: Amsterdam, 24 Nentor, 8Dite, 399 €
Shteti: Hollande
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 24/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-657
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Amsterdam Tour
3 Net dhe 4 Ditë || 29/11/2019 - 02/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Amsterdam Tour


Kategoria e Ofertës: Amsterdam, 29Nentor, 4Dite 399€
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 29/11/2019 - 02/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-505
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
 • Siguracion Shëndetësor
Amsterdam - Bruksel Tour
4 Net dhe 5 Ditë || 25/11/2019 - 29/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Amsterdam - Bruksel Tour


Kategoria e Ofertës: Amsterdam- Bruksel, 25 Nentor, 5Dite 499€
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 25/11/2019 - 29/11/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-96
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania