Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Turqi
Plazh ne Antalya dhe tour ne Cappadocia 7 Ditë
6 Net dhe 7 Ditë || 20/09/2019 - 26/09/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Plazh ne Antalya dhe tour ne Cappadocia 7 Ditë


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya dhe tur ne Cappadocia 20Shtator, 7 Dite, 479 €
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/09/2019 - 26/09/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 479 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-774
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur i madh i Anadollit
7 Net dhe 8 Ditë || 20/09/2019 - 27/09/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Tur i madh i Anadollit


Kategoria e Ofertës: Turi i madh i Anadollit ,20Shtator, 8Dite 499€
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/09/2019 - 27/09/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-772
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Diamond of Bodrum Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Diamond of Bodrum Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Bodrum
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-754
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Justiniano Deluxe Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Justiniano Deluxe Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-742
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Granada Luxury Belek
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Granada Luxury Belek


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-741
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Royal Taj Mahal
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Royal Taj Mahal


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-730
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Diamond Premium Hotel & Spa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Diamond Premium Hotel & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-729
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Paloma Oceana Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Paloma Oceana Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-728
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Amara Dolce Vita Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Amara Dolce Vita Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-727
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Gloria Golf Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Gloria Golf Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-726
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania