Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Suedi
Vere ne Detin Balltik, 31Korrik,14Dite, 669 €
13 Net dhe 14 Ditë || 28/08/2019 - 10/09/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Vere ne Detin Balltik, 31Korrik,14Dite, 669 €


Kategoria e Ofertës: Vere ne Detin Balltik, 28Gusht, 14 Dite, 669 €
Shteti: Suedi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/08/2019 - 10/09/2019
Qëndrimi: 13 Net dhe 14 Ditë
Nga 669 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-755
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania