Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Serbi
Tur kulturor ne Beograd
2 Net dhe 3 Ditë || 07/03/2020 - 09/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur kulturor ne Beograd


Kategoria e Ofertës: Beograd, 7, 14 Mars 3 Dite, 89 €
Shteti: Serbi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 07/03/2020 - 09/03/2020
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 89 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-500
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania