Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Plazh ne Sharm dhe Hurghada dhe tur ne Cairo, 20,27 Gusht, 3, 10 Shtator, 8Dite 699€
Plazh ne Sharm dhe Hurghada dhe tur ne Cairo
7 Net dhe 8 Ditë || 20/08/2019 - 27/08/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Plazh ne Sharm dhe Hurghada dhe tur ne Cairo


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm dhe Hurghada dhe tur ne Cairo, 20,27 Gusht, 3, 10 Shtator, 8Dite 699€
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 20/08/2019 - 27/08/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 669 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-773
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania