Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Plazh ne Antalya dhe tur ne Cappadocia 20Shtator, 7 Dite, 479 €
Plazh ne Antalya dhe tour ne Cappadocia 7 Ditë
6 Net dhe 7 Ditë || 20/09/2019 - 26/09/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Plazh ne Antalya dhe tour ne Cappadocia 7 Ditë


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya dhe tur ne Cappadocia 20Shtator, 7 Dite, 479 €
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/09/2019 - 26/09/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 479 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-774
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania