Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Bianca Resort, 3Dite 86€, nga 1 Tetor-20Dhjetor
Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort, 3Dite 86€, nga 1 Tetor-20Dhjetor
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-334
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania