Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Udhetime me Krociera
Kroçiere Në Ishujt Grekë Dhe Kusadasi 5Nete dhe 6Dite
5 Net dhe 6 Ditë || 28/07/2019 - 02/08/2019
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Kroçiere Në Ishujt Grekë Dhe Kusadasi 5Nete dhe 6Dite


Kategoria e Ofertës: Udhetime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: 28/07/2019 - 02/08/2019
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 539 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-604
Kroçiere në Ishujt Grekë 7Nete dhe 8Dite
7 Net dhe 8 Ditë || 15/07/2019 - 22/07/2019
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Kroçiere në Ishujt Grekë 7Nete dhe 8Dite


Kategoria e Ofertës: Udhetime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: 15/07/2019 - 22/07/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 1199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-602
Ishujt e Greqise me Krociere 5 Dite
4 Net dhe 5 Ditë || 25/07/2019 - 29/07/2019
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Ishujt e Greqise me Krociere 5 Dite


Kategoria e Ofertës: Udhetime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: 25/07/2019 - 29/07/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 449 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-106
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania