Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Plazh ne Halkidiki
Dion Palace Resort & Spa
7 Net dhe 8 Ditë || 11/06/2019 - 18/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Dion Palace Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 11/06/2019 - 18/06/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 339 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-744
Bomo Aristoteles Holiday Resort & SPA
6 Net dhe 7 Ditë || 24/05/2019 - 30/05/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Bomo Aristoteles Holiday Resort & SPA


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 24/05/2019 - 30/05/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 189 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-716
Bomo Pallini Beach
6 Net dhe 7 Ditë || 24/05/2019 - 30/05/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Bomo Pallini Beach


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 24/05/2019 - 30/05/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 290 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-400
Bomo Athos Palace Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 24/05/2019 - 30/05/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Bomo Athos Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 24/05/2019 - 30/05/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 279 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-307
Kriopigi beach Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Kriopigi beach Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-130
Alexandros Palace Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 24/05/2019 - 30/05/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Alexandros Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 24/05/2019 - 30/05/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-128
Porto Carras Meliton 5*
6 Net dhe 7 Ditë || 24/05/2019 - 30/05/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Porto Carras Meliton 5*


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 24/05/2019 - 30/05/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 445 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-126
Porto Carras Sithonia
6 Net dhe 7 Ditë || 01/06/2019 - 07/06/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Porto Carras Sithonia


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 01/06/2019 - 07/06/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-125
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania