Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Vere ne Detin Balltik, 1 Maj, 14 Dite, 669 €
Vere ne Detin Balltik, 31Korrik,14Dite, 669 €
13 Net dhe 14 Ditë || 01/05/2020 - 14/05/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Vere ne Detin Balltik, 31Korrik,14Dite, 669 €


Kategoria e Ofertës: Vere ne Detin Balltik, 1 Maj, 14 Dite, 669 €
Shteti: Suedi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 01/05/2020 - 14/05/2020
Qëndrimi: 13 Net dhe 14 Ditë
Nga 669 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-755
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania