Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Plazh ne Santorini
Iliada Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 06/06/2019 - 12/06/2019
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Iliada Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 06/06/2019 - 12/06/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 500 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-735
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Cavo Blanco Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 06/06/2019 - 12/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Cavo Blanco Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 06/06/2019 - 12/06/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 869 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-734
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Santorini Palace Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 06/06/2019 - 12/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Santorini Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 06/06/2019 - 12/06/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 849 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-733
 • Transporti me Avion
 • Siguracion Shëndetësor
Kalimera Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 06/06/2019 - 12/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Kalimera Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 06/06/2019 - 12/06/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 389 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-732
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Afroditi Venus Beach Resort & Spa
6 Net dhe 7 Ditë || 27/05/2019 - 02/06/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Afroditi Venus Beach Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: 27/05/2019 - 02/06/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 505 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-713
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania