Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Plazh ne Zakynthos me transport
Tur 7ditor ne Zakynthos me transport
6 Net dhe 7 Ditë || 25/07/2019 - 31/07/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Tur 7ditor ne Zakynthos me transport


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 25/07/2019 - 31/07/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-596
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Tur 5 ditor ne Zakynthos me transport
4 Net dhe 5 Ditë || 17/07/2019 - 21/07/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur 5 ditor ne Zakynthos me transport


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 17/07/2019 - 21/07/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 175 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-593
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Tur 6 ditor ne Zakynthos me transport
5 Net dhe 6 Ditë || 26/08/2019 - 30/08/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur 6 ditor ne Zakynthos me transport


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Zakynthos me transport
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 26/08/2019 - 30/08/2019
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 180 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-592
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania