Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Spanje - Portugali, 21 Prill, 13Dite, 599 €
Tur ne Spanje dhe Portugali
12 Net dhe 13 Ditë || 21/04/2020 - 03/05/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Spanje dhe Portugali


Kategoria e Ofertës: Spanje - Portugali, 21 Prill, 13Dite, 599 €
Shteti: Portugali
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 21/04/2020 - 03/05/2020
Qëndrimi: 12 Net dhe 13 Ditë
Nga 599 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-650
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania