Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Bukuresht, 28Nentor 4Dite, 149 €
Grup ne Bukuresht
3 Net dhe 4 Ditë || 28/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Bukuresht


Kategoria e Ofertës: Bukuresht, 28Nentor 4Dite, 149 €
Shteti: Rumani
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 149 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-UTR-415
  • Transporti me Autobus
  • Guidë në Shqip
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania