Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Napoli, Sorento, Capri, Positano 17,24,30 Prill, 5 Dite, 259 €
Napoli-Sorrento-Capri-Positano-Amalfi Tour kulturor
3 Net dhe 5 Ditë || 17/04/2020 - 21/04/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Napoli-Sorrento-Capri-Positano-Amalfi Tour kulturor


Kategoria e Ofertës: Napoli, Sorento, Capri, Positano 17,24,30 Prill, 5 Dite, 259 €
Shteti: Itali
Transporti: Traget
Nisja e Radhës: 17/04/2020 - 21/04/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 5 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-531
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania