Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Amsterdam,20, 27 Shtator, 4Dite 359€
Amsterdam Tour
3 Net dhe 4 Ditë || 20/09/2019 - 23/09/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Amsterdam Tour


Kategoria e Ofertës: Amsterdam,20, 27 Shtator, 4Dite 359€
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/09/2019 - 23/09/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 359 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-505
  • Transporti me Avion
  • Guidë në Shqip
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
  • Siguracion Shëndetësor
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania