Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Stamboll - Selanik - Sofje, 27 Nentor 5 Dite, 139 €
Stamboll -Selanik - Sofje me autobuz
4 Net dhe 5 Ditë || 27/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll -Selanik - Sofje me autobuz


Kategoria e Ofertës: Stamboll - Selanik - Sofje, 27 Nentor 5 Dite, 139 €
Shteti: Turqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 27/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 139 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-326
  • Transporti me Autobus
  • Guidë në Shqip
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania