Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Porto Carras Meliton 5*
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Porto Carras Meliton 5*


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-126
Porto Carras Sithonia
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Porto Carras Sithonia


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-125
Melissa Hotel 3*
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Melissa Hotel 3*


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-124
Bellagio hotel 3*
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Bellagio hotel 3*


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-123
Grup ne Barcelone
3 Net dhe 4 Ditë || 03/10/2019 - 06/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Barcelone


Kategoria e Ofertës: Barcelone, 3, 24 Tetor, 4 Dite,399 €
Shteti: Spanje
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 03/10/2019 - 06/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-120
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Primasol Louis Ionian Sun
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Primasol Louis Ionian Sun


Kategoria e Ofertës: Plazh Ne Korfuz
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-115
Grup ne Tirane-Split-Vjene-Budapest-Beograd-Tirane
4 Net dhe 5 Ditë || 02/10/2019 - 06/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Tirane-Split-Vjene-Budapest-Beograd-Tirane


Kategoria e Ofertës: Vjene-Budapest me autobuz 2, 23 Tetor, 5 dite, 199 €
Shteti: Austri
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 02/10/2019 - 06/10/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-112
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur kulturor ne Paris
6 Net dhe 7 Ditë || 07/10/2019 - 13/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur kulturor ne Paris


Kategoria e Ofertës: Paris,7 Tetor 7 Dite, 349 €
Shteti: France
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 07/10/2019 - 13/10/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 349 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-111
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Stamboll - 4Dite
3 Net dhe 4 Ditë || 19/09/2019 - 22/09/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll - 4Dite


Kategoria e Ofertës: Stamboll 12,13,19,20,26,27 Shtator 4 Dite, 249 €
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 19/09/2019 - 22/09/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 249 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-109
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Ishujt e Greqise me Krociere 5 Dite
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Ishujt e Greqise me Krociere 5 Dite


Kategoria e Ofertës: Udhetime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-106
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania