Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike
Festat e Nentorit ne Four Points by Sheraton Kolashin
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Festat e Nentorit ne Four Points by Sheraton Kolashin


Kategoria e Ofertës: Four Points by Sheraton, Kolashin 28 Nentor, 3dite, 80€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 80 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-558
Relaks ne Avala Resort
2 Net dhe 3 Ditë || 02/12/2019 - 04/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Relaks ne Avala Resort


Kategoria e Ofertës: PAKETA DIMERORE
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 02/12/2019 - 04/12/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 85 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-439
Ski ne Radika Resort 5* - Mavrove
2 Net dhe 3 Ditë || 06/12/2019 - 08/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Ski ne Radika Resort 5* - Mavrove


Kategoria e Ofertës: PAKETA DIMERORE
Shteti: Maqedoni
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 06/12/2019 - 08/12/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 98 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-435
Krishtlindje ne Avala Resort & Villas
2 Net dhe 3 Ditë || 23/12/2019 - 25/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Krishtlindje ne Avala Resort & Villas


Kategoria e Ofertës: Krishtlindje ne Avala Resort & Villas 4* - 76€ 3 Dite
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 23/12/2019 - 25/12/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 76 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-429
Viti i Ri ne Avala Resort & Villas
2 Net dhe 3 Ditë || 30/12/2019 - 01/01/2020
Tipi Paketes: Mëngjeset dhe Darka Vitit te Ri

Viti i Ri ne Avala Resort & Villas


Kategoria e Ofertës: VITI I RI ME ETOUR TRAVEL
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 30/12/2019 - 01/01/2020
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 196 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-428
Festat e Nentorit ne Avala Resort & Villas
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Festat e Nentorit ne Avala Resort & Villas


Kategoria e Ofertës: Avala Resort, Budva, 27,28,29,30 Nentor, 3dite, 80€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 80 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-427
Festat e Nentorit ne Splendid hotel
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Festat e Nentorit ne Splendid hotel


Kategoria e Ofertës: Splendid Resort 5*, 28,29Nentor , 3Dite,90€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 90 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-422
Festat e Nentorit ne Bianca Resort
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Festat e Nentorit ne Bianca Resort


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort 5*, 28,29Nentor , 3Dite,110€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 110 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-410
Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete
2 Net dhe 3 Ditë || 22/11/2019 - 24/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete


Kategoria e Ofertës: PAKETA DIMERORE
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 22/11/2019 - 24/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 86 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-334
Krishtlindje ne Bianca Resort & Spa
3 Net dhe 4 Ditë || 23/12/2019 - 27/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Krishtlindje ne Bianca Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort 5*, 24-26 Dhjetor , 3Dite,186€, 23-27 Dhjetor , 4Dite,234€,
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 23/12/2019 - 27/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 186 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-332
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania