Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Viti i Ri ne Vjene 3Dite
2 Net dhe 3 Ditë || 31/12/2019 - 02/01/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Viti i Ri ne Vjene 3Dite


Kategoria e Ofertës: VITI I RI ME ETOUR TRAVEL
Shteti: Austri
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 31/12/2019 - 02/01/2020
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 349 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-787
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Ndeshja Inter VS Milan
1 Net dhe 2 Ditë || 09/02/2020 - 10/02/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Ndeshja Inter VS Milan


Kategoria e Ofertës: PAKETA SPORTIVE
Shteti: Itali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 09/02/2020 - 10/02/2020
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-786
Stamboll me Air Albania
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll me Air Albania


Kategoria e Ofertës: Stamboll me Air Albania 28,29 Nentor 3Dite 269 €
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 269 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-785
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Parku Krka -Split- Zadar - Dubrovnik Tour
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Parku Krka -Split- Zadar - Dubrovnik Tour


Kategoria e Ofertës: Parku Krka- Split-Zadar-Dubrovnik,28, 29 Nentor, 3Dite 105€
Shteti: Kroaci
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 105 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-784
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
Zagreb-Dubrovnik-Sarajeve
3 Net dhe 4 Ditë || 28/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Zagreb-Dubrovnik-Sarajeve


Kategoria e Ofertës: Zagreb - Dubrovnik - Sarajeve, 28 Nentor, 4Dite 139€
Shteti: Kroaci
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 139 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-783
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Sofje - Selanik Tour
3 Net dhe 4 Ditë || 28/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Sofje - Selanik Tour


Kategoria e Ofertës: Sofje-Selanik ,28 Nentor, 4Dite 129€
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 129 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-782
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Bangkok - Pattaya Tour
7 Net dhe 8 Ditë || 25/11/2019 - 02/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Bangkok - Pattaya Tour


Kategoria e Ofertës: Bangkok - Pattaya ,25 Nentor, 8Dite 999€
Shteti: Thailand
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 25/11/2019 - 02/12/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 999 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-781
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Mynih - Bazel tour
4 Net dhe 5 Ditë || 27/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Mynih - Bazel tour


Kategoria e Ofertës: Mynih - Basel, 27Nentor, 5Dite 399€
Shteti: Gjermani
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-780
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Hong Kong - Macau Tour
7 Net dhe 8 Ditë || 25/11/2019 - 02/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Hong Kong - Macau Tour


Kategoria e Ofertës: Hong Kong - Macau,25 Nentor, 8Dite 1299€
Shteti: Kina
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 25/11/2019 - 02/12/2019
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 1299 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-779
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Prage-Bratislave-Budapest
4 Net dhe 5 Ditë || 26/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Prage-Bratislave-Budapest


Kategoria e Ofertës: Prage-Bratislave-Budapest, 26Nentor, 5Dite 399€
Shteti: Sllovaki
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 26/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-778
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania