Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Santorini Palace Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Santorini Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-733
 • Transporti me Avion
 • Siguracion Shëndetësor
Kalimera Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Kalimera Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Santorini
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-732
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Ishulli i erezave Zanzibar
6 Net dhe 7 Ditë || 27/08/2019 - 03/09/2019
Tipi Paketes: All Inclusive

Ishulli i erezave Zanzibar


Kategoria e Ofertës: Paketa Muaj Mjalti
Shteti: Tanzani
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/08/2019 - 03/09/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 1599 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-731
 • Transporti me Avion
Royal Taj Mahal
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Royal Taj Mahal


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-730
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Diamond Premium Hotel & Spa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Diamond Premium Hotel & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-729
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Paloma Oceana Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Paloma Oceana Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-728
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Amara Dolce Vita Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Amara Dolce Vita Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-727
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Gloria Golf Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Gloria Golf Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Antalya
Shteti: Turqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-726
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Sunny Days El Palacio Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunny Days El Palacio Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-725
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Desert Rose Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Desert Rose Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Hurghada
Shteti: Egjipt
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-724
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania