Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne France
Disneyland Paris
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Disneyland Paris


Kategoria e Ofertës: Disneyland Paris, 30Janar, 4 Dite
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-796
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Siguracion Shëndetësor
Shtutgart - Strasburg - Zyrih
6 Net dhe 7 Ditë || 14/03/2020 - 20/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Shtutgart - Strasburg - Zyrih


Kategoria e Ofertës: Shtutgart - Strasburg- Zyrich- Bern-Basel, 14 Mars, 7 Dite,299 €
Shteti: France
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 14/03/2020 - 20/03/2020
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 299 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-656
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur Kulturor ne Paris me avion
3 Net dhe 4 Ditë || 12/03/2020 - 15/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur Kulturor ne Paris me avion


Kategoria e Ofertës: Paris, 12Mars, 4 Dite,469€, 19Mars, 4 Dite,499€
Shteti: France
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 12/03/2020 - 15/03/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 469 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-509
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Paris-Munich
6 Net dhe 7 Ditë || 07/03/2020 - 13/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Paris-Munich


Kategoria e Ofertës: Zagreb -Paris - Munich-Gjeneve-Milano me autobuz, 7,28Mars ,7Dite,349 €
Shteti: France
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 07/03/2020 - 13/03/2020
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 349 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-UTR-18
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania