Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Gjermani
Festa e birres ne Mynih
3 Net dhe 4 Ditë || 29/09/2019 - 02/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Festa e birres ne Mynih


Kategoria e Ofertës: Festa e Birres ne Mynih ,29 Shtator, 4Dite 429€
Shteti: Gjermani
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 29/09/2019 - 02/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 429 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-544
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
Berlin Tour
3 Net dhe 4 Ditë || 11/10/2019 - 14/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Berlin Tour


Kategoria e Ofertës: Berlin, 11Tetor, 4 Dite, 329 €, 27Nentor, 5 Dite, 379 €
Shteti: Gjermani
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 11/10/2019 - 14/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 329 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-97
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania