Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Indonezi
Bali dhe Katar 8Dite Tour
7 Net dhe 8 Ditë || 06/04/2020 - 13/04/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Bali dhe Katar 8Dite Tour


Kategoria e Ofertës: Bali & Katar, 6Prill, 8Dite, 1299 €
Shteti: Indonezi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 06/04/2020 - 13/04/2020
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 1299 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-800
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania