Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Portugali
Tur ne Spanje dhe Portugali
12 Net dhe 13 Ditë || 21/04/2020 - 03/05/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur ne Spanje dhe Portugali


Kategoria e Ofertës: Spanje - Portugali, 21 Prill, 13Dite, 599 €
Shteti: Portugali
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 21/04/2020 - 03/05/2020
Qëndrimi: 12 Net dhe 13 Ditë
Nga 599 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-650
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
Spanje-Portugali 8Dite Tour
7 Net dhe 8 Ditë || 30/04/2020 - 07/05/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Spanje-Portugali 8Dite Tour


Kategoria e Ofertës: Spanje - Portugali, 30Prill, 8Dite, 649 €
Shteti: Portugali
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 30/04/2020 - 07/05/2020
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 649 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-UTR-23
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania