Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Plazh ne Rhodos
All Senses Ocean Blue Sea Side Resort
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Rhodos
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-736
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Siguracion Shëndetësor
Irene Palace hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Irene Palace hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Rhodos
Shteti: Greqi
Transporti: Charter
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-714
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Siguracion Shëndetësor
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania