Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Stamboll me autobuz 2nete 79 € dhe 3nete 99 €
Stamboll me autobuz 2 nete / 3 nete
3 Net dhe 5 Ditë || 24/10/2019 - 28/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll me autobuz 2 nete / 3 nete


Kategoria e Ofertës: Stamboll me autobuz 2nete 79 € dhe 3nete 99 €
Shteti: Turqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 24/10/2019 - 28/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 5 Ditë
Nga 79 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-632
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania