Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Viti i Ri ne Bianca Resort ,30Dhjetor, 4Dite 445€
Viti i Ri ne Bianca Resort & Spa ne Kolashin
3 Net dhe 4 Ditë || 30/12/2019 - 02/01/2020
Tipi Paketes: Mëngjeset dhe Darka Vitit te Ri

Viti i Ri ne Bianca Resort & Spa ne Kolashin


Kategoria e Ofertës: Viti i Ri ne Bianca Resort ,30Dhjetor, 4Dite 445€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 30/12/2019 - 02/01/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 445 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-UTR-50
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania