Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Maluma Koncert
Maluma Koncert
1 Net dhe 2 Ditë || 11/03/2020 - 12/03/2020
Tipi Paketes: Mëngjes

Maluma Koncert


Kategoria e Ofertës: Maluma Koncert
Shteti: Greqi
Transporti: Avion + Autobus
Nisja e Radhës: 11/03/2020 - 12/03/2020
Qëndrimi: 1 Net dhe 2 Ditë
Nga 219 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-795
eTour.al 2011 - 2020© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania