Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Stamboll 4 Dite, 29Prill, 1,8,15,22Maj, 199€
Stamboll - 4Dite
3 Net dhe 4 Ditë || 29/04/2021 - 02/05/2021
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll - 4Dite


Kategoria e Ofertës: Stamboll 4 Dite, 29Prill, 1,8,15,22Maj, 199€
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 29/04/2021 - 02/05/2021
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-109
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Guidë në Shqip
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2021© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania