Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike: Vjene-Budapest me autobuz 27 Nentor, 5 dite, 199 €
Grup ne Tirane-Split-Vjene-Budapest-Beograd-Tirane
4 Net dhe 5 Ditë || 27/11/2019 - 01/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Grup ne Tirane-Split-Vjene-Budapest-Beograd-Tirane


Kategoria e Ofertës: Vjene-Budapest me autobuz 27 Nentor, 5 dite, 199 €
Shteti: Austri
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 27/11/2019 - 01/12/2019
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-112
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania