Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta dhe Paketa Turistike ne Mali Zi
Bileta Autobuzi Tirane-Podgorice Aeroport
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Bileta Autobuzi Tirane-Podgorice Aeroport


Kategoria e Ofertës: Bileta Autobuzi Itali-Gjermani-Belgjike-Kosove-Maqedoni-Mal i Zi
Shteti: Mali Zi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-669
  • Transporti me Autobus
Festat e Nentorit ne Avala Resort & Villas
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Festat e Nentorit ne Avala Resort & Villas


Kategoria e Ofertës: Avala Resort, Budva, 27,28,29,30 Nentor, 3dite, 80€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 80 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-427
Festat e Nentorit ne Splendid hotel
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Festat e Nentorit ne Splendid hotel


Kategoria e Ofertës: Splendid Resort 5*, 28,29Nentor , 3Dite,90€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 90 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-422
Festat e Nentorit ne Bianca Resort
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2019 - 30/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Festat e Nentorit ne Bianca Resort


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort 5*, 28,29Nentor , 3Dite,110€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 28/11/2019 - 30/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 110 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-410
Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Ski ne Bianca Resort ne Kolashin -2 Nete


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort, 3Dite 86€, nga 1 Tetor-20Dhjetor
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-334
Krishtlindje ne Bianca Resort & Spa
3 Net dhe 4 Ditë || 23/12/2019 - 27/12/2019
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Krishtlindje ne Bianca Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Bianca Resort 5*, 24-26 Dhjetor , 3Dite,186€, 23-27 Dhjetor , 4Dite,234€,
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 23/12/2019 - 27/12/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 186 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-332
Viti i Ri ne Bianca Resort & Spa ne Kolashin
3 Net dhe 4 Ditë || 30/12/2019 - 02/01/2020
Tipi Paketes: Mëngjeset dhe Darka Vitit te Ri

Viti i Ri ne Bianca Resort & Spa ne Kolashin


Kategoria e Ofertës: Viti i Ri ne Bianca Resort ,30Dhjetor, 4Dite 445€
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 30/12/2019 - 02/01/2020
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 445 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-UTR-50
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania