Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Partnerët Tanë
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Karmir Resort & Spa
7 Net dhe 8 Ditë || 27/05/2014 - 03/06/2014
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Karmir Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/05/2014 - 03/06/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 639 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-399
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Nissaki Beach Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 19/05/2014 - 26/05/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Nissaki Beach Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 19/05/2014 - 26/05/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 229 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-378
Hedef Resort&Spa
7 Net dhe 8 Ditë || 27/05/2014 - 03/06/2014
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Hedef Resort&Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/05/2014 - 03/06/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 519 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-370
  • Transporti me Avion
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
  • Shoqërues Shqipëtar
Krociere Costa Luminosa
3 Net dhe 4 Ditë || 14/04/2014 - 17/04/2014
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Krociere Costa Luminosa


Kategoria e Ofertës: Udhëtime me Krociera
Shteti: Itali
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: 14/04/2014 - 17/04/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 149 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-325
Mitsis Roda Beach Resort & Spa
7 Net dhe 8 Ditë || 19/05/2014 - 26/05/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Mitsis Roda Beach Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 19/05/2014 - 26/05/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 399 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-311
Athos Palace Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 19/05/2014 - 26/05/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Athos Palace Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Halkidiki
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 19/05/2014 - 26/05/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-307
Corfu Belvedere Hotel
7 Net dhe 8 Ditë || 02/06/2014 - 09/06/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Corfu Belvedere Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 02/06/2014 - 09/06/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-287
Royal Adam & Eve
7 Net dhe 8 Ditë || 27/05/2014 - 03/06/2014
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Royal Adam & Eve


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/05/2014 - 03/06/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 917 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-155
Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*
7 Net dhe 8 Ditë || 12/05/2014 - 19/05/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 12/05/2014 - 19/05/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 339 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-145
Fundjave dhe shopping ne Selanik
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Fundjave dhe shopping ne Selanik


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-132
  • Transporti me Autobus
  • Guidë në Shqip
  • Shoqërues Shqipëtar
  • Siguracion Shëndetësor

Dizejnuar dhe Zhvilluar nga Albmania