Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Makina me Qera 25%

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Shendeti ne Udhetim SH.U dhe TPL Vetëm Akomodim

Kodi Ofertës: O-ETR-673 Hoteli Ofertës: SH.U
Kategoria Ofertës: Shendeti ne Udhetim, Siguracion makinash, Karton Jeshil Vendi: Viene, Austri
Udhëtimi Radhës: Data të Papërcaktuara || Qëndrimi Papërcaktuar
Transporti: Makinë
Na Kontaktoni për Cmimin
Lini një koment Komente
Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.
SHENDETI NE UDHETIM SH.U

Ky siguracion eshte gjithmone i keshillueshem te perdoret ne çdo udhetim tuajin, pasi ofron shperblim ne rastet kur ju mund te aksidentoheni jashte territorit shqiptare. 
Perpara se ju te udhetoni jashte vendit, ju keni nevoje per nje siguracion te shendetit ne udhetim, i cili mbulon te gjitha shpenzimet mjeksore, spitalore, nderhyrjet kirurgjikale qe mund te lindin nga aksidente te ndryshme ose situata emergjence.

Shëndeti në udhëtim

Kjo policë është hartuar  për t’ju ardhur në ndihmë personave që udhëtojnë jashtë vendit duke asistuar në mbulimet e mëposhtme.

Kushtet e përgjithshme të sigurimit të shëndetit në udhëtim:

Shpenzimet Mjeksore
Shpenzime për ndihmë të shpejtë mjeksore-spitalore të kryera si pasojë e një gjëndje të papritur dhe të paparashikueshme acute, e cila pa trajtim mjeksorë brënda 48 orëve të shfaqjes së saj do të shkaktonte vdekjen ose probleme serioze të të siguruarit.
Shpenzimet e riatdhesimit:
a. Siguruesit do të paguajnë për qiranë e një mjeti transporti ose të një ambulance ajrore ose përdorimin e linjës së rregullt ajrore përfshi shoqëruesit e kualifikuar të vërtetuar sit ë nevojshëm nga mjeku dhe të autorizuar nga nga Siguruesi për riatdhesimin e një përsoni të sëmurëapo të dëmtuar seriozisht.
b. Shpenzimet funerale jashtë teritorit të shqipërisë dhe/ose kostojae transportit të kufomës apo hirit të përsonit të siguruar për në vëndin e banimit të treguar në Police, nëse ai vdes brënda periudhës së sigurimit.
c. Shpenzimet e riatdhesimit do të paguhen nëse vdekja e personit ka ardhur si rezultat I një sëmundje që plotëson kushtet e mbulimit sipas kontratës së sigurimit.

Dëmshpërblimi për aksidentet personale:

Në rast dëmtimi trupor shkaktuar vetëm dhe drejtpërdrejtë nga mjete aksidentale, të dhunshme, të jashtme dhe të dukshme që ka pësuar një Person i Siguruar gjatë periudhës së sigurimit do të paguhen dëmshpërblimet si mëposhtë:
1. Vdekja aksidentale ose humbja e një apo më shumë gjymtyrëve thyerjet e kolonës të shoqëruara me hemiplegji ose paraplegji/humbja e shikimit në sy do të paguhet 10.000 Euro për secilën Zonë Mbulimi.
2. Paaftësia e përhershme e plotë do të paguhet 10.000 Euro për secilën Zonë të Mbulimit.
3. Polica e shëndetit në udhëtim nuk mbulon shpenzimet për dëmet pasurore dhe jo pasurore që i shkaktohen të siguruarit por vetëm shpenzimet spitalore dhe farmaceutike sipas kushteve të kontratës së sigurimit të shëndetit në udhëtim.

Sigurimin e automjeteve  TPL

Pergjegjesine e mbajtesve te tij ndaj paleve te treta TPL - i detyrueshem per tu bere sipas ligjit ne fuqi, duke patur per qellim, perveç te tjerash, mbrojtjen e interesave financiare te te siguruarit kundrejt kerkesave per demshperblim qe vijne nga te pale te treta te demtuara ne aksidente automobilistike.
Tarifat e primit te sigurimit jane te unifikuara per te gjitha shoqerite e sigurimit konform legjislacionit ne shqiperi. Per automjetet e regjistruara rregullisht - kontrata me afat 1 vit.


Detajet e Kontaktit
Agjensia Turistike
eTour.al
Telefon :
+355 67 20 300 10
E-mail :
info@etour.al
    
Orari Punës :
Hënë - Premte :
08:00 - 18:00
Të Shtunë
09:00 - 17:00
Të Djelë :
10:00 - 16:00
Informacion Përmbledhës
Emri Ofertës :
Shendeti ne Udhetim SH.U dhe TPL
Kodi Ofertës :
O-ETR-673
Tipi Ofertës :
Vetëm Akomodim
Kategoria Ofertës :
Shendeti ne Udhetim, Siguracion makinash, Karton Jeshil
Kohëzgjatja :
Qëndrimi Papërcaktuar
Nisja e Radhës :
Data të Papërcaktuara
Transporti :
Makinë
Shteti, Qyteti/Zona :
Austri
Cmimi Ofertës :
Na Kontaktoni për Cmimin
Lini një koment për këtë ofertë
eTour.al 2011 - 2024© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania