Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Partnerët Tanë
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Fundjave ne Bianca resort
2 Net dhe 3 Ditë || 31/10/2014 - 02/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Fundjave ne Bianca resort


Kategoria e Ofertës: Pushime Dimerore
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 31/10/2014 - 02/11/2014
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 112 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-410
Fundjave ne Splendid Resort&Spa ne Budva
2 Net dhe 3 Ditë || 31/10/2014 - 02/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Fundjave ne Splendid Resort&Spa ne Budva


Kategoria e Ofertës: Pushime Dimerore
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 31/10/2014 - 02/11/2014
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 144 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-409
Fundjave ne Sofie
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2014 - 30/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Fundjave ne Sofie


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Bullgari
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2014 - 30/11/2014
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 169 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-392
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Krishtlindje ne Kolashin Bianca Resort
5 Net dhe 6 Ditë || 22/12/2014 - 29/12/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Krishtlindje ne Kolashin Bianca Resort


Kategoria e Ofertës: Krishtlindje 2014
Shteti: Mali Zi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 22/12/2014 - 29/12/2014
Qëndrimi: 5 Net dhe 6 Ditë
Nga 155 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-331
Viti i Ri ne Mavrove Alpina Hotel
2 Net dhe 3 Ditë || 30/12/2014 - 01/01/2015
Tipi Paketes: Mëngjes

Viti i Ri ne Mavrove Alpina Hotel


Kategoria e Ofertës: Viti i Ri 2015
Shteti: Maqedoni
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: 30/12/2014 - 01/01/2015
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 199 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-328
Krociere Costa Luminosa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Të Treja Vaktet

Krociere Costa Luminosa


Kategoria e Ofertës: Udhëtime me Krociera
Shteti: Itali
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-325
Dubrovnik
2 Net dhe 3 Ditë || 28/11/2014 - 30/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Dubrovnik


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Kroaci
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 28/11/2014 - 30/11/2014
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 99 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-133
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Bruksel Amsterdam
3 Net dhe 4 Ditë || 28/11/2014 - 01/12/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Bruksel Amsterdam


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 28/11/2014 - 01/12/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-118
Tirane-Split-Viene-Bupapest-Beograd-Tirane
4 Net dhe 5 Ditë || 26/11/2014 - 30/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Tirane-Split-Viene-Bupapest-Beograd-Tirane


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Hungari
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 26/11/2014 - 30/11/2014
Qëndrimi: 4 Net dhe 5 Ditë
Nga 279 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-112
  • Transporti me Autobus
  • Shoqërues Shqipëtar
Fundjave ne Stamboll
3 Net dhe 4 Ditë || 27/11/2014 - 30/11/2014
Tipi Paketes: Mëngjes

Fundjave ne Stamboll


Kategoria e Ofertës: Udhetime turistike
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 27/11/2014 - 30/11/2014
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 275 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-109
  • Transporti me Autobus
  • Transporti me Avion
  • Guidë në Shqip
  • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport

Dizejnuar dhe Zhvilluar nga Albmania