Motorri Kerkimit

Rekomandime

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
Partnerët Tanë
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Continental Garden Reef Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 20/07/2014 - 26/07/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Continental Garden Reef Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/07/2014 - 26/07/2014
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 480 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-407
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Royal Grand Sharm Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 20/07/2014 - 26/07/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Royal Grand Sharm Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/07/2014 - 26/07/2014
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 499 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-406
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Sol Sharm Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 20/07/2014 - 26/07/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Sol Sharm Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/07/2014 - 26/07/2014
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 457 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-405
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Sol Cyrene Hotel
6 Net dhe 7 Ditë || 20/07/2014 - 26/07/2014
Tipi Paketes: All Inclusive

Sol Cyrene Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Sharm el Sheikh
Shteti: Egjipt
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 20/07/2014 - 26/07/2014
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 457 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-404
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Corfu Holiday Palace
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Corfu Holiday Palace


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-403
Aquis Pelekas Beach
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Aquis Pelekas Beach


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-402
Dinler Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Dinler Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-401
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Pallini Beach
7 Net dhe 8 Ditë || 25/07/2014 - 01/08/2014
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Pallini Beach


Kategoria e Ofertës: Pushime Verore
Shteti: Greqi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 25/07/2014 - 01/08/2014
Qëndrimi: 7 Net dhe 8 Ditë
Nga 590 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-400
 • Transporti me Autobus
Karmir Resort & Spa
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ulta All Inclusive

Karmir Resort & Spa


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Turqi
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-399
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
Ariti Grand Hotel
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Ariti Grand Hotel


Kategoria e Ofertës: Plazh ne Greqi
Shteti: Greqi
Transporti: Individual
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-379

Dizejnuar dhe Zhvilluar nga Albmania