Motorri Kerkimit

Bileta Trageti Online

Bileta per Evenimente Sportive dhe Kulturore

Newsletter
Për më shumë informacione rreth sistemit të njoftimeve, klikoni këtu.
eTour ne Facebook

eTour ne Twitter
Oferta Turistike dhe Paketa Turistike
Kroçiere në Ishujt Grekë 7Nete dhe 8Dite
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Ultra All Inclusive

Kroçiere në Ishujt Grekë 7Nete dhe 8Dite


Kategoria e Ofertës: Udhetime me Krociera
Shteti: Greqi
Transporti: Krociere
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-602
Bileta Autobuzi Tirane- Shkup
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes

Bileta Autobuzi Tirane- Shkup


Kategoria e Ofertës: Bileta Autobuzi Itali-Gjermani-Belgjike-Kosove-Maqedoni-Mal i Zi
Shteti: Maqedoni
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-594
 • Transporti me Autobus
Paketa muaj mjalti ne Maldive
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: All Inclusive

Paketa muaj mjalti ne Maldive


Kategoria e Ofertës: Paketa Muaj Mjalti
Shteti: Maldive
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-557
 • Transporti me Avion
Romance ne Seychelles
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Mëngjes dhe Darkë

Romance ne Seychelles


Kategoria e Ofertës: Paketa Muaj Mjalti
Shteti: Seychelles
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-532
Napoli-Sorrento-Capri-Positano-Amalfi Tour kulturor
3 Net dhe 5 Ditë || 25/10/2019 - 29/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Napoli-Sorrento-Capri-Positano-Amalfi Tour kulturor


Kategoria e Ofertës: Napoli, Sorento, Capri, Positani 11, 25 Tetor, 5 Dite, 259 €
Shteti: Itali
Transporti: Traget
Nisja e Radhës: 25/10/2019 - 29/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 5 Ditë
Nga 259 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-531
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
Bileta Autobuzi
Qendrimi dhe Data të Papërcaktuara
Tipi Paketes: Vetëm Akomodim

Bileta Autobuzi


Kategoria e Ofertës: Bileta Autobuzi Itali-Gjermani-Belgjike-Kosove-Maqedoni-Mal i Zi
Shteti: Itali
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: Data të Papërcaktuara
Qëndrimi: Qëndrimi Papërcaktuar
Na Kontaktoni për Cmimin
Kodi Ofertës: O-ETR-530
Barcelone Tour me Autobuz
6 Net dhe 7 Ditë || 03/11/2019 - 09/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Barcelone Tour me Autobuz


Kategoria e Ofertës: Barcelone, 7 Dite, 3, 25 Nentor, 329 €
Shteti: Spanje
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 03/11/2019 - 09/11/2019
Qëndrimi: 6 Net dhe 7 Ditë
Nga 329 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-508
 • Transporti me Autobus
 • Guidë në Shqip
 • Shoqërues Shqipëtar
Amsterdam Tour
3 Net dhe 4 Ditë || 18/10/2019 - 21/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Amsterdam Tour


Kategoria e Ofertës: Amsterdam, 18Tetor, 4Dite 459€
Shteti: Hollande
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 18/10/2019 - 21/10/2019
Qëndrimi: 3 Net dhe 4 Ditë
Nga 459 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-505
 • Transporti me Avion
 • Guidë në Shqip
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
 • Siguracion Shëndetësor
Stamboll - 3 Dite
2 Net dhe 3 Ditë || 31/10/2019 - 02/11/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Stamboll - 3 Dite


Kategoria e Ofertës: Stamboll, 31 Tetor,1,7,8,14,15,21,22,28,29,30 Nentor , 3Dite, 219 €
Shteti: Turqi
Transporti: Avion
Nisja e Radhës: 31/10/2019 - 02/11/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 219 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-501
 • Transporti me Autobus
 • Transporti me Avion
 • Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
 • Shoqërues Shqipëtar
Tur kulturor ne Beograd
2 Net dhe 3 Ditë || 18/10/2019 - 20/10/2019
Tipi Paketes: Mëngjes

Tur kulturor ne Beograd


Kategoria e Ofertës: Beograd, 18Tetor,1 Nentor 3 Dite, 89 €
Shteti: Serbi
Transporti: Autobus
Nisja e Radhës: 18/10/2019 - 20/10/2019
Qëndrimi: 2 Net dhe 3 Ditë
Nga 89 Euro/Personi
Kodi Ofertës: O-ETR-500
 • Transporti me Autobus
 • Shoqërues Shqipëtar
eTour.al 2011 - 2019© Te gjitha te drejtat e rezervuara! Fotografite jane ilustrative dhe jane e drejte e subjekteve ne fjale. Te drejtat e rezervuara per fotografite me logon e eTour.al dhe per te gjitha tekstet ne kete faqe. Perpara se te perdorni keto tekste apo fotografi, duhet te merrni aprovimin tone.
Kontrata për paketat turistike | Mbrojtja e të dhënave | Të Drejtat dhe Detyrimet |
Developed and Designed by Albmania